BETINGELSER OG VILKÅR!

Bestilling:

Bestilling og betaling gjøres online på www.kongsvingerbudgethotel.no .  

Åpningstid i resepsjonen:
Vi har begrenset resepsjonsservice, men er tilgjengelig på telefon mellom kl 07.00 - 23.00 alle dager.

Dersom du ankommer hotellet og resepsjonen ikke er bemannet bruker du koden du har fått tilsendt på SMS ved nattinngangen. Inngangskoden blir sendt på SMS på ankomstdagen kl 1500.

 

Romtyper:

Enkeltrom (1 person)

Twinrom (opptil 2 personer)

Dobbeltrom (opptil 2 personer)

Trippelrom (opptil 3 personer)

Familierom (opptil 4 personer)

Handicaprom (opptil 3 personer)

Ankomst og avreise:

Innsjekking fra kl 1500

Utsjekking før kl 1100

Priser:
Prisene kan varierer fra opphold til opphold og dag til dag. Se vår nettside for kontinuerlig oppdaterte priser.
 

Tillegg:

Kjæledyr kr 200,- pr stk. per opphold.

 

Generelt:

Ved å  booke på våre nettsider samtykker du til våre vilkår og betingelser. Med mindre det er gjort egne avtaler, skal følgende regler gjelde. Egne regler gjelder for gruppereservasjoner. 

Bor du en natt så er utvask selvfølgelig inkludert. Bor man 2 netter eller mer, vil rommet vaskes hver 4. dag.
Sengetøy og håndklær byttes og rommet vaskes. Skulle du/dere behøve ekstra håndklær før vasken den 4. dagen,  så ta kontakt med resepsjonen.

Hele hotellet er røykfritt. Dersom en gjest bryter røykeforbudet vil hotellet kreve gjesten for en kostnad på kr 1500,- som skal dekke hovedrengjøring og tap av inntekt for stenging av rommet. 

Kjæledyr er lov på enkelte rom. Det er ikke lov å ha kjæledyr i senger og møbler. Det tilkommer et gebyr på kr 1500,- som skal dekke ekstra renholdskostnader og stenging av rommet grunnet hår m.m i senger og møbler. 

Booking og bekreftelse:

En booking er bindende idet den er betalt og du har mottatt en bookingbekreftelse. Bookingbekreftelse sendes til din mail. Når du gjennomfører en booking, må du oppgi navn, adresse, mail og mobilnr. For å booke et rom og bo på Kongsvinger Budget Hotel, må du være minst 18 år.  Mindreårige under 18 år kan ikke oppholde seg uten tilsyn av voksen.

 

Avbestilling
Avbestillingsbetingelser avhenger av priskatagorien rommet er booket under.

Avbestilling av rom booket til normalpriser på vår hjemmeside kan skje frem til dagen før ankomst kl 1800, mot et avbestillingsgebyr på kr 100,-. Dette blir trukket fra tilbakebetalingen. Avbestilling etter dette tidspunkt blir belastet første natten.

Avbestilling av rom booket til spesialpriser/arrangementspriser på vår hjemmeside og andre bookingsider kan skje frem til dagen før ankomst kl 1800, mot et avbestillingsgebyr på kr 500,-. Dette blir trukket fra tilbakebetalingen. Avbestilling etter dette tidspunkt blir belastet første natten.

Avbestilling av rom booket gjennom tredjepart kan ha andre avbestillingsregler - sjekk disse på respektive bookingside.

 

Personopplysninger:
Kongsvinger Budget Hotel AS behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Cookies:

​Vår nettside bruker "cookies" (informasjonskapsler) slik at du kan utføre selvbetjening og vi kan gi deg bedre service.

Oppbevaring av verdisaker og bagasje:

Av sikkerhetsmessige årsaker har vi ikke mulighet til å lagre eiendeler av høy verdi eller som kan medføre fare for sikkerheten for hotellets ansatte eller gjester. Hotellet står ikke ansvarlig for bagasje/ personlige eiendeler du oppbevarer på hotellrommet.

Ditt ansvar:

Det henstilles til gjestene om å ha et bevisst forhold til sitt energiforbruk. Gjester er økonomisk ansvarlige for ødeleggelser av rom eller inventar, samt for inventar som blir borte.
Alle dager mellom kl 2300 og kl 0700 skal det være ro på rommene. Gjestene har det hele og fulle ansvar for sine besøkende.

Din egen sikkerhet:

Vær alltid oppmerksom på hvor nødutganger, alarmknapper og brannslokkingsutstyr befinner seg. Sjekk informasjonen på innsiden av din hotellromdør. Hele hotellet er røykfritt. Vi forbeholder oss retten til å etterfakturere kr 1500,- dersom røykeforbudet ikke overholdes.

Angrerett
Det foreligger ingen angrerett i henhold til angrerettloven om reise og opphold.

 

Reklamasjon
Dersom det foreligger en feil eller mangel ved oppholdet, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi Kongsvinger Budget Hotel AS skriftlig melding om dette. 

Spesielle Arrangementer/messer m.m

For bestillinger gjort for spesielle arrangementer/messer o.l kan man endre/avbestille frem til kl 18.00 dagen før ankomst mot et adminstrasjonsgebyr på kr 500,- pr rom.

Rally Sweden, Norwegian Open, større Idrettskonkurranser o.l.